English
Dutch
Español
Product
Informatie

Zonnekap

De Vosca zonnekap is vervaardigd van kunststof (perspex) en gemonteerd op een Metalen frame ter bevestiging voor de voorruit van verschillende soorten automobielen. De zonnekap voorkomt verblinding en gaat vermoeidheid tegen. Daarnaast verhoogt zij het robuuste uiterlijk van de auto.

Montage

Belangrijk voordeel van de Vosca zonnekappen is dat deze middels steunen aan de binnenkant van de portierstijl worden bevestigd, zodat geen schroefgaten aan de buitenzijde van de carrosserie van de auto hoeven te worden geboord.
Bovendien is door deze bevestigingswijze een zeer snelle montage mogelijk.

Diversen

Inmiddels is de zonnekap in de Benelux goed ingeburgerd. Hierdoor komen er steeds vaker verzoeken bij Vosca binnen om zonnekappen te leveren voor personenwagens en spacewagens. Bijvoorbeeld voor de Kia Carnival, maar ook voor alle nieuwe type 4 x 4 terreinwagens en bestelbussen bijvoorbeeld de Mitsubishi L200, Nissan Navara, Mercedes Sprinter.

Marktperspectieven

De markt voor zonnekleppen is natuurlijk veel groter dan de Volvo en een enkele Kever. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de Mini, waarop deze kap prachtig zou staan. Daarnaast zijn er vele clubs die ons rechtstreeks kunnen benaderen. Zo heeft Vosca ook circa 50 zonnekappen voor een Citroën DS club gemaakt, exact volgens het originele voorbeeld. Het voordeel van de productie-techniek van klassieke kappen is, dat met een mal een groot aantal modellen gemaakt kan worden voor zeer veel verschillende auto's dus vrijwel alles is mogelijk.

De 4x4 markt

De 4x4 is een zeer grote markt waar Vosca in diverse landen goede klanten heeft, zoals in België, Frankrijk, Spanje, Engeland. Vosca is bezig met contacten in het Midden Oosten, Amerika en Australië. Voor deze landen heeft Vosca een mooi product in diverse kleuren en voor bijna alle type auto's onder andere Nissan, Mitsubishi, Toyota, Suzuki maar ook Ford, Ranger, Opel campo frontera enz.

Vosca car - sun-screens Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant - The Netherlands +31 (0)413 293552 - info@vosca.euFacebook icon